onsdag 28 september 2011

Checklista!

Billiga Charterresor - Checka detta!
Att åka med flyg kanhända gör dig nervös nog att glömma de viktigaste sakerna. Använd dessa punkter och se till att inte skapa problem när du tar ledigt för på semester-resan

Resedokument.
Tredubbel kolla så du har ditt pass på rätt plats. Checka att du vet var det finns hela tiden. Ha passet på samma ställe som dina andra viktiga dokument. Till slut..., skulle det vara så att du reser från Europeiska Unionen eller till andra känsliga platser, ska du även ha ett visum i fickan.

Billiga Charteresor - biljetter!!
Om du måhända bokar flygresor billigt på telefon, ges du oftast en bokningsbekräftelse. Skulle du bokar resor över webben eller du bokar boende via en speciell byrå, kommer du få ett sms som bevis för pengar för din affär. Ha koll på det!! Visst det kommer papper på posten, men var är dem nu då!?!

VIKTIGT!! Om du planerat en semester, tala om detta för nära och kära.

Skulle en olycka drabba dig när du tar billiga charterresor, kan dina familjen informera de officiella kontoren och informera sig om situationen. Se till att ha någon bra person bland nära och kära som kan vara första kontakt hemma. Du skriver i din telefonlista på mobilen högst upp. ICE. In Case Of Emergency!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar